Operatie Peniel geslaagd

Begin januari hebben wij u gevraagd te bidden voor Peniël die vanwege hartproblemen naar de Verenigde Staten is vertrokken.
Deze week kwam het volgende bericht binnen:

“Afgelopen woensdag is Peniël geopereerd en de artsen zeggen dat de operatie ge­slaagd is. De eerste dag was er nog koorts en een hoge bloeddruk. Maar nu gaat het al een beetje beter. We zijn blij dat de risicovolle operatie nu voorbij is en Peniël op kan gaan knappen. Ze is rustig en Charito is de hele dag bij haar. Ook heeft ze al heel even op haar voeten gestaan!
In het ziekenhuis waren ze onder de indruk van de vele blijken van belangstelling voor Peniël. U ook veel dank voor alle gebeden en blijft u a.u.b. voor haar doorbid­den de komende tijd, ze heeft nog een lange weg te gaan.

Peniel in het ziekenhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.