Dankbaarheid en Zorg

ONRUST IN BOLIVIA
De afgelopen maanden is het onrustig geweest in Bolivia. Met het vooruitzicht van nieuwe verkiezingen is het tijdelijk wat rustiger. Hopelijk blijft dat zo, maar de onrust kan ook zo maar weer terugkeren. Onder deze moeilijke omstandigheden ervaart het kindertehuis de trouw van God. Men ervaart de kracht van het gebed van de mensen en de kerken die het kindertehuis ondersteunen.
Dank voor uw gebed.

FEESTDAGEN
De tijd van Kerst en de Jaarwisseling was een feestelijke tijd.
– Drie jongvolwassenen, Jhoselyn, Daniela en Samuel, hebben hun schooltijd succesvol afgesloten en daarmee breekt voor hen een nieuwe periode aan. Ze gaan na de jaarwisseling verder met een vervolgstudie in La Paz.
– Tijdens het Kerstfeest kwamen bijna 40 van de eerder uitgevlogen kinderen terug op bezoek in het kindertehuis en brachten als verrassing een grote hoeveelheid rijst en noodles mee. kerstmaaltijdDeze gift was heel erg welkom, vooral omdat door de wegblokkades het eten in Caranavi schaars was geworden. Zo konden de kinderen tijdens Kerst en Nieuwjaar toch genieten van onverwacht goede maaltijden.

PRIJSVERHOGINGEN
Naast de dankbaarheid voor Gods trouw blijft er ook zorg voor de toekomst. De politiek onrust heeft de prijzen sterk verhoogd en door het tekort aan beschikbaar geld moet nu worden bezuinigd op het voedsel en ook moesten de salarissen van het personeel worden gekort. Een aantal van hen heeft daarom ontslag genomen. Toch moeten de open plaatsen wel weer zo spoedig mogelijk worden ingevuld.
We vragen daarvoor uw gebed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.