Trainingsschool in actie

Niet alleen het Kindertehuis bruist van activiteit, ook de Trainingsschool is actief. Actief met de training van jonge mensen. De ‘Summer School 2020’ was een cursus van 10 weken (van 5 januari tot 14 maart) met 9 studenten. De cursus werd afgesloten met een geslaagde evangelisatieactie in San Ignacio, een stadje met ruim 20.000 inwoners in het noorden van Bolivia.
De komende tijd worden kerken en andere belangstellenden weer benaderd met de mogelijkheden die de Trainingsschool biedt voor de training van jongeren (en ook niet meer zo jongeren), een training om goede boodschappers van het goede nieuws te zijn of te worden.
Deze 9 studenten hebben ervaren dat het een levens veranderende ervaring is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *