Geef

Casa de Esperanza is een geloofszending. Dit houdt in dat het kinderdorp, de tienerhuizen, het kinderdagverblijf en de trainingsschool afhankelijk zijn van giften. Het overgrote deel van deze giften komt van particulieren en verschillende kerkelijke gemeenten. Het is één ding om een gebouw neer te zetten. Het is iets anders om het vervolgens te onderhouden en te voorzien in het levensonderhoud van alle kinderen en het nodige personeel. Giften voor het kinderdorp en/of de trainingsschool komen volledig ten goede aan de diverse activiteiten van Casa de Esperanza. Het bestuur en de medewerkers van Stichting Zendingsfonds Punt Bolivia zijn allemaal vrijwilligers.
De activiteiten in Nederland zijn in een stichting ondergebracht (Stichting Zendingsfonds Punt Bolivia; KvK 01091037 te Balk).
De stichting is ANBI erkend door de belastingdienst. Dat wil zeggen dat uw giften belasting aftrekbaar zijn. Zie hier voor onze gegevens.

doneren2GIFTEN VOOR HET KINDERDORP:
Kindertehuis Bolivia ING Bank (IBAN rekening nummer: NL68 INGB 0001772344, BIC: INGBNL2A)

GIFTEN VOOR DE TRAININGSSCHOOL:
Jongerentrainingsschool Bolivia ING Bank (IBAN rekening nummer: NL36 INGB 0001773599, BIC: INGBNL2A)

Wanneer je dit werk financieel wil ondersteunen kun je een gift overmaken op één van de bovenstaande rekeningen. Voor de continuïteit van het werk stellen wij maandelijkse bijdragen bijzonder op prijs, maar natuurlijk zijn eenmalige giften ook erg welkom.
U kunt ook overwegen het Kindertehuis te ondersteunen met een legaat. Indien u daarvoor meer gegevens of een advies nodig heeft neem dan contact met ons op per telefoon 0172 419523 of e-mail info@casadeesperanza.nl.

Voor periodieke giften geldt dat zij volledig aftrekbaar zijn, nadat u daartoe een overeenkomst heeft afgesloten met de ontvanger.
Zie hier voor meer info.
Indien u daar gebruik van wilt maken kunt u dit formulier downloaden en opsturen.