Motorongeluk van Fidel en Charo

Afgelopen week hebben wij heftig nieuws uit Bolivia ontvangen. Fidel en Charo, de leiders van het kindertehuis, zijn tijdens hun vakantie betrokken geraakt bij een motorongeluk. Ze zijn met de motor tegen een groot dier aangereden en zijn zo’n 80 meter verder op het asfalt beland.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat zij beiden het ongeluk hebben overleefd, maar het ongeluk heeft wel de nodige impact gehad. In een lokaal ziekenhuis is geconstateerd dat er ondanks veel pijn geen botbreuken waren. Met name de rug van Charo is geraakt door de motor en Fidel heeft een harde klap met zijn hoofd gemaakt. Inmiddels zijn ze in La Paz. Uit de berichten die we hebben ontvangen van Fidel spreekt de dankbaarheid naar God voor Zijn bescherming over hun levens.

Wel is er verder medisch onderzoek nodig om intern letsel uit te sluiten. Zij worden echter geconfronteerd met een financiële uitdaging met betrekking tot de bijkomende medische kosten. Helaas worden deze extra kosten niet gedekt door de verzekering, en we willen graag voorkomen dat dit ten koste gaat van de middelen die beschikbaar zijn voor het kindertehuis.

Extra financiële ondersteuning voor Fidel en Charo zou erg fijn zijn.
U kunt u uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL68 INGB 0001772344 van ‘Kindertehuis Bolivia’ onder vermelding van “Medische kosten Fidel en Charo”.

We kennen de kracht van gebed, daarom willen we u vragen om met ons mee te bidden voor: verdere genezing en het herstel van Fidel en Charo, rust voor de kinderen en medewerkers na deze gebeurtenis, en de financiële situatie wat betreft de zorgkosten. Bovenal willen we onze dankbaarheid blijven uiten naar onze hemelse Vader. We mogen en willen vertrouwen op de woorden uit Psalm 121:7-8 ‘Tegen elk kwaad zal de Heer je beschermen. Hij bewaart je leven. De Heer zal je beschermen waar je ook bent, waar je ook gaat, nu en voor altijd.’

Namens Casa de Esperanza willen we u enorm bedanken voor uw meeleven, steun en betrokkenheid.

Hartelijke groeten,
Het Nederlandse bestuur van Casa De Esperanza

Charo en Fidel Corales, leiders van Casa de Esperanza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven