Doe mee

Er is in Bolivia veel waardering voor het kindertehuis Casa de Esperanza. Volwassen kinderen komen op eigen benen te staan en maken positieve keuzes in hun leven. Nieuwe kinderen worden geadopteerd en de Kinderbescherming is zeer tevreden over de kwaliteit van het project.
Maar er zijn ook zorgen. De uitgaven lopen sterk op, vooral door de sterk stijgende lonen (20% per jaar). Tevens lopen de inkomsten in Nederland terug en ook de koers van de Euro is niet zo gunstig meer. Gelukkig komen er flinke inkomsten uit de USA bij doordat de beheerders Fidel en Charito actief bezig zijn met fondswerving.

Als bestuur hebben we de visie dat het kindertehuis steeds meer zelfstandig moet worden en zelf moet zorg dragen voor fondswerving en een sluitende begroting. Maar dit zou kunnen betekenen dat de historische link met Nederland steeds meer verwatert en op den duur zou kunnen verdwijnen. Dat laatste vinden we geen goede ontwikkeling.
Het is ons verlangen een levende link te houden met Casa de Esperanza. We zoeken daarom naar nieuwe zendingswerkers voor het project in Caranavi. Nieuwe zendingswerkers vanuit Nederland zijn nodig voor instandhouding van het project en zullen een nieuwe stimulans geven in de relatie met het kindertehuis.

Wanneer dit je aanspreekt bekijk dan deze informatie folder en neem contact op met het bestuur.
We zijn benieuwd hoe God deze weg gaat leiden.